5 avenue

Over ons

Over 5th Avenue

Het team van 5th Avenue Herenmode heet u welkom in haar winkel in Limburg (Luikerstraat 6, Sint-Truiden). Wij helpen u graag om in ons aanbod van klassemerken een outfit te vinden die u op het lijf geschreven is.

Winkelen buiten de openingsuren? Maak een afspraak voor private shopping.

Herenmode met klasse

Uw kledij bepaalt een groot deel van uw uitstraling: het is een manier om uitdrukking te geven aan uw persoonlijkheid. Daarom draagt u kwaliteitsvolle kleding die klasse uitstraalt. En dat is het doel van de persoonlijke service van kledingwinkel 5th Avenue.

Wij kiezen eerst en vooral zorgvuldig mannenkleding en -accessoires van de beste merken uit. Zo bent u alvast zeker dat elk kledingstuk in onze winkel trendy en kwaliteitsvol is. We concentreren ons vooral op casual chic en zakelijke collecties voor mannen van klassemerken en exclusieve topmerken.

Voordeelbon

U kan bij 5th Avenue niet alleen genieten van een uitstekende service en kwaliteitsvolle herenmode. Bij elke aankoop ontvangt u een voordeelbon ter waarde van 5% van het aankoopbedrag. Die kan u bij uw volgende bezoek al meteen gebruiken.

Service op maat

Een stijlvolle look elke dag, daar gaan we voor. Maar daarnaast willen we dat iedere klant zich uitstekend voelt in wat hij aankoopt. Persoonlijk kleur- en stijladvies is 1 van onze sterkste punten. Wij begeleiden u in uw keuze. Voor iedere gelegenheid, voor iedere persoonlijkheid en voor ieder lichaam de juiste outfit. Hierin schuilt het geheim van de perfecte mannenmode. Daarom bieden wij ook gespecialiseerde breedte- en lengtematen aan. Retouches voeren we gratis uit.